/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

A nap képe: Kémfotón a Skoda hatalmas kombija

2015. március 21. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Minimális álcával sikerült lefotóznia egy szemfüles újságírónak a Skoda megújult zászlóshajójának kombi változatát. A látottak alapján kijelenthetjük, hogy a Superb Combi is elég kívánatosra sikeredett.

Az idei Genfi Autószalonon bemutatkozó Skoda Superb szedán változata elnyerte az emberek tetszését, így nem kérdés, hogy már ettől a karosszériaváltozattól is szép eladásokra számíthatnak a csehek, azonban a biztos siker érdekében a híresen kombikedvelő Európának elkészítették a modell puttonyos változatát, melyet most első ízben sikerült minimális álruhában lefényképezni.

Az autó eleje valószínűleg nem fog változásokon átesni, az érdekesség inkább a B oszloptól indul, ugyanis a hátsó ajtó már eltér a szedánétól, miközben a tetővonal megszakítás nélkül lágyan ível, végére pedig egy apró szárny is jutott.

A motorválaszték a Genfben megismertek szerint épül majd fel, így 120 lóerőtől 280-ig mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő karakterű egységet – akár összkerékhajtással.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

csaba
2015-03-21 - 10:45

Ez olyan mintha a z Audi az A8-ból cdinálna kombit.
De nem hülyeség:Közel 10 millás autóban legalább elférnek a kismalacok a raktérben.


*/