/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Tetőtlenül a Mercedes-AMG GT

2014. szeptember 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A mi X-Tomink elkészítette a vadonatúj Mercedes-AMG GT gyári képei alapján a roadster változatot. Az eredmény igencsak tetszetős, ám sajnos mégsem valószínű, hogy valaha is az utcára gördüljön a rajongói alkotás.

A magyar X-Tomi fantasztikus látványterveket szokott készíteni az autópiac aktuális kedvenceiről, különlegességeiről. Nincs ez másként most sem, amikor a virtuális művész a friss Mercedes-AMG GT modelljéről vette le a fix alumínium tetőt, s felcserélte ponyvával.

A képzeletbeli roadsteren más változtatást nem ejtett meg, a hatás mégis valami teljesen új a Porsche 911 ellenfelének szánt négykerekűre pillantva.

Bár a képernyőn jól mutat, a gyár nem tervez kiadni GT Roadstert, hisz ezzel házon belül, az SL és az S-osztály nyitható tetejű változatának állítana ellenfelet. Ezzel együtt a Nürburgringen tevékenykedő kémek jelentése szerint a Black Series csúcskiadást már tesztelik a csillagmárkások. Bár a szabadságmániásoknak és a napfényt kedvelőknek ez sovány vigasz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/