/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felfrissült a Toyota Corolla Verso

2007. május 03. 14:25   |   Autoblog
címkék:  

A Toyota szolid simítgatásokkal kicsit csinosított a Corolla Versón, a felfrissített egyterű nyártól kapható a márkakereskedésekben.

Jól bevált recepten nem érdemes sokat változtatni – lebeghetett a közhely a Toyota mérnökeinek lelki szemei előtt, amikor nekiálltak kicsinosítani a Corolla Versót. Az egyterű külsőleg nem is változott sokat, a Vibrant Clarity formanyelv adoptálásának köszönhetően azonban a sajtóanyag szerint ezentúl jobban belesimul a palettába, megjelenése pedig sportosabb lett. Az biztos, hogy új a hűtőrács és a lökhárító, a sportosság jegyében a két említett alkatrészt ráadásul oldalanként egy-egy integrált, függőleges dudorodás köti össze, az új Yarishoz és Aurishoz hasonlóan.



A beavatkozás miatt az autó teljes hosszúsága és az első túlnyúlás tíz millimétert nőtt, előbbi ezentúl 4360, míg utóbbi 880 milliméter. Állítólag áttervezték az első fényszórókat is, a végeredmény mindenesetre nagyon hasonlít az eddigi megjelenéshez.

A beltérben kötelező jelleggel frissítettek kicsit az anyagokon, minden jobb és kellemesebb tapintású lett. Akad még új kétzónás klíma és audiórendszer is, a 2,2 literes dízelmotor gyengébbik, 136 lóerős változatához pedig ezentúl alapáron jár a részecskeszűrő.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/