/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön az új MG crossover

2014. december 31. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

A kínai-brit MG bemutatta új kompakt crossoverét, a GTS-t, amely jövőre kerül a kínai márkakereskedésekbe, és később az európai forgalmazása is elindul. A 4,5 méter hosszú újdonság pofásan néz ki, és jól is megy, 1,8 és 2 literes turbómotorok hajtják.

A tetszetős külsejű MG GTS a középméretű crossoverek táborát gazdagítja majd, 4,5 méter hosszú, 1855 mm széles és 1675 mm magas, tehát például 7 centiméterrel hosszabb a Volkswagen Tiguannál.

A motortérbe egy 1,8 literes turbódízel és egy 2 literes négyhengeres turbómotor kerülhet, amelyek nagy lendülettel viszik az autót. A benzinmotor 217 lóerőt és 350 Nm nyomatékot termel, az erő pedig egy hatfokozatú duplakuplungos váltóművön keresztül jut el a négy kerékhez. Az MG GTS ezzel a motorral igen fürge, pontosan 8 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet. A másik erőforrás az MG saját fejlesztésű GDI dízelmotorja, amely 1,8 literes lökettérfogatából 148 lóerőt és 350 Nm nyomatékot hoz ki. A tervek szerint a későbbiekben a kínálatot egy 1,5 literes turbómotorral bővítik, amely 168 lóerős teljesítményre és 250 Nm-es nyomatékra képes.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/