/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Jön az utolsó Nissan GT-R ráncfelvarrás

2014. október 25. 18:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Jövőre érkezik a japán fenevad következő faceliftje, mely egyben az utolsó is lesz az R35-ös kódnevű modell történetében. Az utód 2017-re várható hibrid hajtáslánccal és jócskán több lóerővel.

A Nissan bejelentette, hogy népszerű csúcsgépének, a GT-R-nek még egy utolsó ráncfelvarrást szán, mielőtt bemutatkozna az utód.

A 2015-ben érkező utolsó R35-öst még mindig tovább tudták csiszolni a japánok,  bár arról nincs hír, milyen területekre terjedt ki a továbbfejlesztési láz. Mindenesetre a kémfotósok által készített felvételeken a külsőt nem fogják nagy módosítások érni, csupán az első lökhárítót rejtegetik a gyáriak.

Ami fontosabb, az az utóddal kapcsolatos, ugyanis úgy néz ki, 2017-ben mutatkozhat be az R36-os, mely minden bizonnyal elektromos hajtást is kap a benzinmotor mellé, így a Nissan is beállhat a hibrid szuperautók sorába. A rendszert állítólag a Williamsszel fejlesztik közösen a japánok, méghozzá gőzerővel. Bár az információk ennél a pontnál megállnak, sokan a Gran Turismo nevű szimulátor játékban helyt kapott Nissan Concept 2020 Visionben vélik felfedezni a jövőbeli GT-R külsejét. Persze ahogy az idő múlik, egyre több spekuláció és valós infó lát majd napvilágot.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/