/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Még fényűzőbbek a Bentley modellek

2014. március 03. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Különböző új csomagok és opciók jelentek meg a Bentley Continental családjához, a Continental GT Speed csúcsmodell pedig erősebb motort kapott. Ezzel együtt a Flying Spur luxuslimuzin egy V8-as kivitellel gazdagodott. A Genfi Autószalonon csodálhatjuk meg őket.

A Bentley leggyorsabb Grand Tourere, a Continental GT Speed a 2014-es évre tovább fejlődött, 6 literes W12-es hajtóművének teljesítményét ugyanis 635 lóerőre tornászták fel. 331 km/órás végsebességet érhet el – ez minden idők leggyorsabb sorozatgyártású Bentley-je. Az átfésült kabrió modell 327 km/órára képes.

Mindez kívülről is látszik rajta: az első spoilertoldat, az oldalküszöb és a hátsó diffúzor most először színre fújt kivitelben jelenik meg. A GT Speed megkülönböztető jegyei az enyhén sötétített lámpabúrák és 21 colos felnik. A féknyergek vörösek, a sárvédőkön pedig diszkrét Speed feliratot helyeztek el.

A kabinban is találunk újdonságokat. A sötét tónusú kárpitozást kontrasztos színű varrás ellentételezi, amely az ajtópaneleken, az üléseken és a könyöktámaszon is végigfut. Plusz pénzért gyémántmintás varrás is kérhető. A fejtámlákban „Speed” hímzés látható.  Az új Continental modellek nyáron érkeznek.

A Bentley tavasztól V8-as erőforrással is kínálja Flying Spur luxusszedánját, amitől új vevőket remél. A W12-es mellett megjelenik a kínálatban a 4 literes biturbó V8-as motor, amely 507 lóerőt és 660 Nm nyomatékot szolgáltat. A Győrben készülő erőforrás 5,2 szekundum alatt gyorsítja a 2,4 tonnás, 5,3 méter hosszú autót százra és 295 km/órás csúcssebességet tesz lehetővé számára. A hengerlekapcsolás technikával, intelligens hőmenedzsmenttel és fékenergia visszavezetéssel rendelkező hatékony erőforrás miatt a fogyasztás visszafogott, a hatótávolság mintegy 840 kilométer. A nyolchengeres motorhoz 8-sebességes ZF váltót kapcsoltak, s mind a négy kerék hajtott. Széria a komputer-vezérelt légrugózás.

Apróbb stílusbeli változtatások jelzik a V8-as kivitelt. A kipufogóvégek fektetett nyolcast formáznak, a szárnyas Bentley embléma vörös középrészt kapott, a lökhárító rácsozása pedig fekete. A kabinban immár a hátsó sorból, érintőképernyőről irányítható a klímaberendezés és a szórakoztató rendszer. A Flying Spur V8 modellhez választható a Mulliner Driving Specification csomag, amely többek között gyémántmintás varrást, fúrt alumínium pedálokat, bőr mennyezetkárpitot, hímzett fejtámlákat és elektromosan állítható illetve fűthető hátsó üléseket tartalmaz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/