/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nem éppen gombokért eladó egy LaFerarri Aperta

2019. május 24. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem gyakori, hogy a használt autók többet érnének, mint új társaik, de van az a szint, ahol már egy néhány éves modell többért cserélhet gazdát, mint amikor kigurult a gyárból. A LaFerrari Aperta is ilyen, egy 2017-es példány találhat gazdára 2,5 milliárd forintért.

Egy 2017-es LaFerrari Aperta keresi új gazdáját az amerikai Texas államban a Crave Luxury Auto jóvoltából.

A mindössze 210 példányszámban készült, nyitható tetős szuperhibrid jócskán ritkább és drágább (az utolsó példány kelt el 2,5 milliárd forintért még 2017 szeptemberében) a kupé változatnál, habár az sem nevezhető népautónak a maga 499-es darabszámával.

A lényeg azonban, hogy most gazdát cserélne egy fekete szépség, melyben csupán 313 mérföld (504 km) található, így gyakorlatilag újnak tekinthető. Egy szintén fekete példány idén már új tulajdonoshoz került, ám abban „jóval” több, 1500 mérföld (2413 km) volt, és ezt adták el titkos, de a becslések szerint 6,5 és 8,5 millió dollárt (1,9-2,5 milliárd forint) közötti áron.

Ezért nem kizárt, hogy a csupán sárga féknyergeket és piros oldaldíszítést, de teljes fekete felszerelést kapott Aperta akár eredeti árát meghaladó értéken is elkelhet, vagyis annyiért, mint egy közepes méretű kertesház például Hollywoodban. A külsőhöz hasonlóan a belsőt is a legsötétebb szín uralja, csupán néhány piros kiegészítő dobja fel a sportos egyhangúságot.

Mint az közismert, a LaFerrari Aperta meghajtásáról ugyanaz a 6.3 literes V12-es benzinmotor és villanyos egység kettőse gondoskodik, mint a kupé változat esetében, így a ménes száma ez esetben is 963 – de milyen drága ménes ez…

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/