/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vagány lesz a következő Opel Astra

2013. október 29. 22:35   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még a jelenleg futó generáció formaterve sem nevezhető elavultnak, a 2015-ben érkező új Astra kinézete a Frankfurtban bemutatott stílusteremtő Monza koncepcióautóéra fog hajazni.

Friss információk szerint 2015-re várható az Opel Astra következő generációja, mellyel együtt a németek búcsút intenének a mai napig alkalmazott konzervatívabb kinézetnek.

Ugyanis, ha minden igaz, akkor az új modell a szeptemberi Frankfurti Autószalonon kiállított sportos megjelenésű Monza prototípusra fog leginkább hasonlítani. Az eltérések között szerepelhet egy módosított hűtőrács, némiképp finomított fényszórók, valamint egy nagyobb szellőzőnyílásokkal ellátott lökhárító. Ugyan műszaki tartalmát tekintve sincs még sok információnk az Opel kompaktjának utódjáról, valószínűleg meg fogja kapni a gyár 1.0 literes 114 lóerős (84 kW) feltöltős háromhengeres motorját, az 1.6 literes turbós benzines és dízel egységek mellett.

Bár ezek még csak találgatások szintjét ütik meg, egy valami már biztossá vált. Méghozzá, hogy ez lesz az első Astra, ami egyáltalán nem fog Németországban készülni, hanem két üzem veszi át a gyártás teljes kapacitását. Az egyik a lengyelországi Gliwice-i, míg a másik a brit Chershire-i. Ráadásul a tervek szerint a GM 300 millió eurót fektetne be ezen két üzem modernizálására, hogy több emberrel és ezáltal nagyobb kapacitással mehessen a termelés.

 

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/