2014. május 18. 19:40   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Brutális ütközés áldozata lett egy Mercedes 300SL – videóval

A Mille Miglia nevű oldtimereknek tartott rendezvényen érte a vég a fekete ritkaságot, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy elsőgenerációs 1-es BMW-vel. Szerencsére az utasokat csak karcolásokkal szállították kórházba.

Balesetet látni mindig borzasztó dolog, ám egy igazi ritkaság megsemmisüléséről tudomást szerezni még inkább sokkoló az autós társadalom számára.

Pedig ez a hét sem maradt ilyen szempontból makulátlan, hisz egy gyönyörű állapotnak örvendő fekete Mercedes-Benz 300SL Gullwing szenvedett közúti balesetet, amely a híres Mille Miglia állóképességi versenyen vett részt a tegnapi napon Olaszországban.

A baleset egy enyhén ívelő hegyi szakaszon történt, amikor egy Róma felé tartó szintén fekete 1-es BMW-vel eddig ismeretlen okokból összeütközött a Mercedes. Bár borzasztóan összetörtek, a sofőröket csak kisebb sérülésekkel szállították kórházba. Ezzel szemben a Mercedes restaurálása kérdésessé vált, hisz annak egész szerkezete elnyagdult a frontális ütközéstől.