2014. május 29. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Két újdonságot mutatott be az Audi

Két elég különböző rétegnek szóló autó módosítását mutatta be az Audi a 2014-es Wörthersee találkozón. A kicsi, de vad A1 és a szabadságérzetért felelős S3 is pazarul néz ki.

Akár tehetős fiatalok vagyunk, akár nyugodtabb üzletemberek, az Audi mindenkire gondolt a Wörthersee találkozóra készített különlegességeivel.

Az 1.4 literes TSI motorral szerelt A1 sportback kapott egy vagány megjelenést: a csillogó fekete fényezést Macao Yellow (citromsárga) elemek és 18 collos bicolor alufelnik dobják fel a C oszlopokra vasalt matricák mellett. A belső tér ugyancsak a már említett két szín kombinációját vonultatja fel.

Ami az S3 kabriót illeti, eget rengető változásokkal nem kell számolni, ám a szénszálas szolid csomagtartószárny, valamint a tükörburák kölcsönöznek még egy kis pluszt a négykarikás amúgy sem gyenge kinézetének. A 300 lóerőt és 380 Nm-t produkáló kétliteres TFSI azonban érintetlenül maradt, így továbbra is 5,4 másodpercet igényel a 0-100-as sprint, míg a végsebesség elektronikusan 250 km/órára szabott.