2014. június 07. 19:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Itt az M csomag a BMW X6-hoz

Alighogy bemutatkozott, már az M Sport variánsról is lerántotta a leplet a bajor gyártó. Az alapváltozattal együtt decemberben megjelenő harciasabb kinézet jól áll a hatalmas szabadidőautónak.

A BMW feltette első képeit az M Sport csomaggal szerelt X6-osról, melyet az alap modell kiegészítőjeként lehet majd megvásárolni.

A sima verziótól eltérően az M-variáns különböző első lökhárítót, küszöböket és diffúzorral kiegészített hátsó lökhárítót kap. Ezek mellett a mattított alumínium hűtőrács, a színre fújt kerékjárati ívvédők, valamint a krómozott, megnövelt kipufogóvégek árulkodnak arról, hogy valami többről van szó.

Az optika mellett az adaptív M futómű is a csomag részét képezi, ahogy a 19 collos alufelnik, továbbá a belső tér hangulata is a sportos jelzővel egészül ki az elegáns mellett: egyedi varrással illetett bőr derék- és vesetámaszos első ülések, sportkormány, alumínium pedálok és M logók találhatók a kabinban.

Az optikán túl azonban a motorokon nem változtat a gyártó, így a minimum 3.0 literes erőforrásokról és az egyéb újításokról itt olvashat.