2014. december 07. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: 1-es BMW a 2-es arcával

Egy BMW M135i tulajdonos megunta autójának bárgyú tekintetét, és elhatározta, átépíti a néhány évvel frissebb M235i orrát kedvencére. Nos, a műtét olyan jól sikerült, mintha a gyárból gurult volna ki az átszabott szemöldökű Bömös.

Már egy mezei egyes BMW sem kevés pénz, nem beszélve az M-részleg által finomhangolt 135i-ről, amelynek 3.0 literes sorhatos turbómotorja 320 lóerőt képes az aszfaltra küldeni csupán hátsó kerekein keresztül. Idehaza egy ilyen modell alapára is közel 12 millió forint, s erre könnyű rálocsolni még pár millát az extrákat felvonultató katalógus segítségével.

Vannak azonban a maximalisták, akiknek nem elég a gyári spéci verzió megléte vagy csak szimplán haladni akarnak a korral. Ilyenkor jönnek a jobbnál jobb ötletek, épp az olyanok, mint az alábbi képeken látható megvalósítás.

Ez az autó kompletten megkapta a legerősebb kiskupé, az M235i front részét, amitől úgy néz ki, mint egy gyári ráncfelvarrás. A végeredmény hibátlan, csak gratulálni tudunk, ráadásul a tulaj szerint az eddigi visszajelzések is mind pozitívak voltak.