2014. december 24. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Egyedi kiadással köszön el a legerősebb Shelby Mustang

A jelenlegi generációs Ford Shelby GT500 gyártását hamarosan beszüntetik, ezért a Shelby American egy utolsó limitált szériával búcsúztatja minden idők legerősebb Mustangját. A különleges megjelenésű, 850 lóerős motorral szerelt Signature Edition Super Snake izomautókból maximum 50 darab készülhet és január 31-ig mindenképpen le kell adni rájuk a rendeléseket.

A Shelby GT500 Super Snake a 2007-2014 között gyártott Ford Shelby GT500 modellen alapuló tuningcsomag, amely érinti a motort, a felfüggesztést, a fékrendszert és a hűtőrendszert is. Mindamellett a Super Snake modellek egyedi megjelenésük és belső kiegészítőik révén is különböztek a hagyományos modellektől.

Az új Signature Edition Super Snake modellek tartalmazzák a legnépszerűbb átalakításokat és most első ízben a Shelby GT500 összes gyári színében is megrendelhetők. Szintén újdonság, hogy a kovácsolt Weld könnyűfém felnik színét a karosszériacsíkozás színéhez lehet igazítani. Ezen kívül mindegyik autó egyedi, számozott fémplakettet kap, a jobb első légzsák fedelén pedig Carroll Shelby aláírása díszeleg. A vevők felárért széles widebody karosszériával is megrendelhetik autójukat.

A Signature Edition Shelby GT500 Super Snake csomag ára 44 995 dollár. Az 50 autó mindegyikét a Las Vegas-i Shelby American üzemben szerelik majd össze.