2015. január 31. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

M-es alkatrészek jelentek meg a BMW két nagyágyújához

Mostantól a BMW az X5 M és X6 M modellekhez egyedülálló M Performance kiegészítőket kínál, amelyekkel mindkét sportoló kívül-belül precíz részletességgel személyre szabható.

Új szépítő csomagot adott ki a BMW két legsportosabb SUV-jéhez. Az X5 M és a BMW X6 M modellek sportos megjelenését még tovább hangsúlyozó kiegészítők palettáján többek között az exkluzív fekete hűtőrács, valamint az oldalsó légbeömlők és első kerékívek mögötti légkivezető-nyílások is megtalálhatók az alaphelyzetben krómdíszítésűek helyett.

A BMW ügyfelei ezen felül magas minőségű, kézzel készített karbon visszapillantó-házakkal is egyedibbé varázsolhatják autójukat. A BMW M logó három jellegzetes színét viselő matricacsíkok direkt és feltűnő módon hirdetik a márka motorsportos örökségét, miközben már messziről hangoztatják a sportmodellek kvalitásait. A X6 M-hez ráadásul hátulra magasfényű fekete lökhárító-betét is rendelhető, amely nem elegáns megjelenést kölcsönöz a nehézsúlyú atlétának, de légellenállási együtthatóját is csökkenti.

Az újsondások sora az utastérben folytatódik, ahol többek között szálcsiszolt felületű rozsdamentes acél küszöblécek a LED-optikás, világító M Performance felirattal az első ajtók kinyitását követően azonnal figyelmet keltenek, miközben felszerelésük az akkumulátoros tápellátásnak köszönhetően rendkívül egyszerű, hiszen nincs szükség kábelekre sem. A sportos érzetet még tovább fokozzák az olyan karbon kiegészítők, mint a belső díszlécek vagy a nyolcsebességes M Steptronic automataváltó BMW M logóval ellátott választókarjának karbon betétje. A BMW X5 M és a BMW X6 M modellek esetében a középkonzol betétjei magas minőségű Alcantara-borítással is kérhetők, az automataváltó választókarjának környezete pedig lakkozott karbon kivitelben is elérhető.

A BMW X5 M és a BMW X6 M modellek utasterébe elérhető BMW M Performance alkatrészek széles palettájának további fénypontja az Alcantara borítású, karbon betétekkel megspékelt BMW M Performance sportkormány. A karima felső közepén található kék jelzés versenysportos érzést sugall, amelyet még tovább erősít a rozsdamentes acél pedálsor, amely alá kerül igény esetén az M Performance lábtér szőnyeg.

A kiegészítők árait egyelőre nem ismerni.