2015. február 17. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: A legigézőbb szempár

A Genfi Autószalonra készülve a Range Rover is megcsillantotta a modellfrissítésre készülő Evoque új fénycsíkjait. Az újdonság teljes adaptív LED fényszórókat fog kapni a tökéletes láthatóság érdekében.

Már csak két hét van hátra az idei Genfi Autószalonig, úgyhogy a gyártók valódi reklámkampányba kezdtek az emberek figyelmének felkeltése érdekében.

Így a Range (vagy Land) Rover is előállt a megújuló Evoque első ízelítő képével, amely tulajdonképp egy fényjáték. Ez persze nem véletlen, hisz a frissített modell teljes LED adaptív fényszórókat fog kapni elsőként a gyártó autói között.

A képen látható világító ívek egyébként valahol a jelenlegi Evoque és a nemrég megújult Discovery Sport megoldásai között tanyáznak.

A következő mérföldkő a Genfi Autószalon előtt február 23-a, amikor a Land Rover még több adatot fog szolgáltatni a divatterepjáróról – információk a motorkínálatról, a biztonsági felszerelésekről, a belső tér megújulásáról és egyebekről. Végül pedig élőben először a március 3-án kezdődő szalonon lesz megtekinthető a guruló divatbomba.