2015. május 11. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

Avicii Volvót vezet – videó

A svéd előadóművész és producer Avicii, valamint a Volvo Cars közötti kreatív együttműködés keretében az örökzöld sláger, a Feeling Good átdolgozásával indul útjára a Volvo Cars új márkakampánya. A Stockholmban és a dél-svédországi Österlenben felvett klip az Avicii számára személyes jelentőséggel bíró helyszíneket jár be, és arról mesél, hogy a több éves, kimerítő turné után hogyan frissül fel a művész. A klipben Avicii családtagjai és közeli barátai is megjelennek.

„Az elmúlt hat évben végtelennek tűnő turnésorozaton vettem részt; csak az elmúlt kilenc hónapban tartottam pihenőt. Évente mintegy 325 előadást tartottam, plusz az utazások. Ezt nem lehet így folytatni. A végén újra kellett értékelnem a helyzetemet, és változtatnom kellett az életvitelemen. Svédország fontos a számomra; innen, a családomtól és barátaimtól nyerem az erőmet és energiámat. A Volvo beszélt rá arra, hogy az újraértékelés és a megújulás folyamatát jelenítsük meg ebben a klipben. Úgy vélem, remekül sikerült a közös munka.” – mondta Avicii.

A ‘Feeling Good’ című dalt eredetileg a Volvo Cars javasolta a művésznek. A produkciót Avicii hangszerelte, az énekre Audra Mae-t kérte fel.

A zenei klip, amelyben az új XC90 is megjelenik, újabb fontos lépés a Volvo Cars márkaátalakulási folyamatában, és jól érzékelteti azt a merőben új irányt, amelybe a svéd luxusautó-gyártó elmozdulni kíván.