2015. június 19. 19:15   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Új spéci csomagot kapott a Bentley Flying Spur

Az egyszerre sportos és elegáns Bentley Flying Spur V8-as változatához elkészített a gyár egy különleges csomagot. A Beluga specifikációhoz 20 collos kerekek, valamint egyéb új külső és belső kiegészítők járnak.

Az ultraelegáns négyajtós Bentley modell 4.0 literes, két turbóval lélegeztetett V8-as kiadása egy új gyári szépítőcsomagot kapott. A Beluga kiegészítőnévvel illetett külső-belső optikai pakk igazi csemegéket tartogat a jövendőbeli vevők számára.

Kezdve a karosszériával, egy új, krómkeretes, fekete hűtőrács, valamint az autó színére festett, alsó légbeömlőt kettészelő csíkok, továbbá 20 collos Black and Bright fényes fekete alufelnik jelzik, hogy itt valami különlegesről van szó, az igazi finomságot azonban a belül helyet foglalók számára tartogatja a gyártó.

A kézzel összerakott kabinban zongoralakk fekete betétek, recézett fém váltófülek, a választott bőrszínnel harmonizáló cérnák a kormányon és az üléseken egyaránt, valamint bolyhos, puha szőnyegek várják a beülőket a beépített WiFi-ről nem is beszélve.

A modell meghajtásáról továbbra is egy 4.0 literes duplaturbós V8-as gondoskodik 507 lóerő társaságában, melynek segítségével a hatalmas limuzin 5,2 másodperc alatt katapultál 100 km/órára, míg rendes használat mellett 800 kilométeres hatótávval büszkélkedhet – bár utóbbi adat nyilvánvalóan a méretes benzintanknak köszönhető.

Az autó már rendelhető világszerte, azonban az első példányok leszállítása csak ősztől várható.