2015. szeptember 13. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Hatkerekű Smart limuzin a Parlament előtt

A Smart nevét hallva nem épp az óriási négykerekűk jutnak eszünkbe, azonban a limouzine.de elkészített egy 5,5 méter hosszú ForTwo modellt, amely ráadásul hat kereket kapott és a Parlament előtt pózol.

A jövő heti Frankfurti Autószalonra viszi 5,5 méteres limuzinját a a limouzine.de. Ez önmagában nem is lenne nagy szám, ha a páciens nem egy Smart ForTwo volna.

Azonban az eredetileg 2,69 méteres csöppséget több mint duplájára nyújtotta a cég, ráadásul egy harmadik tengelyt is alá raktak, így összesen hat darab, 18 collos felnit kerítettek hozzá. A két ajtó mellé pedig szereltek egy harmadik, felfelé nyílót, hogy maximális kényelemmel szállhassanak be az autó vendégei. A pezsgő és pohártartók az alapfelszereltség részét képezik, ahogy a bőrözés, a két darab televízió, a kék hangulatvilágítás és az extra légkondicionáló is.

A hat kerékhez pedig hat férőhely is társul, amit eg ynem túl izmos, de lelkesen dolgozó 120 lóerős motor mozgat. Az egyedi limuzint Magyarországon fotózták először a hivatalos Smart találkozó alkalmával augusztus utolsó hétvégéjén, a nagyközönség előtt pedig Frankfurtban lesz látható.