2015. szeptember 15. 20:25   |   Autoblog
címkék:  

Sportosra vette a figurát a Škoda Superb

A Frankfurti Autószalonon tartotta világpremierjét a Škoda Superb Combi SportLine, a Superb kimondottan sportos karakterű változata.

Limousine és Combi kivitelében az új Superb SportLine elsősorban 18 vagy 19 col átmérőjű, fekete könnyűfém keréktárcsáival, karosszériája ugyancsak fekete külső elemeivel, illetve sötétített hátsó szélvédőjével és hátsó oldalablakaival kelt mély benyomást. További modellspecifikus megoldás a karosszériát 15 milliméterrel mélyebbre süllyesztő sportfutómű.

Utasterében többek között exkluzív sportülésekkel, alumínium pedálokkal és bőrbevonatú sportkormánnyal fogadja a SportLine változat vezetőjét. A benzines és dízel belépőmotorok kivételével a SportLine a Superb sorozat minden aktuális erőforrásával rendelhető.

A Škoda Superb idén júniusban mutatkozott be nagy sikerrel az európai piacokon, kombi változata e hónaptól fokozatosan érkezik az egyes országokba. Kifejező, dinamikusan elegáns formavilágával, a legkorszerűbb műszaki megoldásaival és verhetetlen térkínálatával győzi meg a vásárlókat, miközben a szakemberek, illetve a szakmai média részéről egyaránt a legjobb minősítésekben részesül.