2015. október 05. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megdicsőült az indiai Suzuki Swift

Speciális Swift kiadást mutatott be az indiai piacon a Suzuki. A Glory változat vidám színekkel és mintákkal igyekszik hódtani tolatókamerával, bluetooth-szal, a légzsákok és a hátsó ablaktörlő azonban továbbra is kimarad a repertoárból.

A Suzuki indiai részlege (azaz a Maruti) bemutatta a Swift Glory korlátozott kiadást.

A magyarul dicsőséget jelentő kiegészítőnév mivoltát nem értjük, mindenesetre a külsőt jó néhány matricával is színkombinációval igyekeztek feldobni a designerek a nem mindennapi dísztárcsák kíséretében.

Az 1.2-es benzines egységet és az 1.3 gázolajos négyhengerest sem piszkálták meg, így teljesítményben továbbra sem számíthatunk többre, azonban a belső teret a karosszériához hasonló mintázattal próbálták otthonosabbá varázsolni – a szőnyegek, az ülések és a kormány is piros díszítést kapott, azonban utóbbiról lespórolták a gombokat. Ezek ellenére egy tolatókamerával és bluetooth-szal kiegészített színes kijelzős audiorendszer, illetve parkradarok is kerültek a spéci Swiftbe, de hátsó ablaktörlőre továbbra sem tellett.

Ami a biztonságot illeti, légzsákokat hiába keresnénk, azokat továbbra sem szerelnek az olcsó kisautóba, ahogy biztonsági övekből is be kell érni négy darabbal, viszont ABS legalább alapfelszereltségként jár. A modell áráról egyelőre nincs információ.