2015. november 19. 18:30   |   Autoblog
címkék:  

Négy ajtóval is ütős az új Impreza

Az ötajtós Impreza tanulmány után a japán márka megmutatta a négyajtós Impreza koncepciót is, ami szintén igen dögösre, látványosra sikerült. Ha az új generációs kompakt modell szériakivitele valóban ilyen lesz, az emberek megfordulnak majd utána az utcán.

A legfrissebb Subaru tanulmány egyrészt mutatja, hogy milyen lesz a modell következő nemzedéke, másrészt előrevetíti, milyen irányt vesz a későbbiekben a Subaru dizájn. Az autó magán hordja a jellegzetes subarus stílusjegyeket, de mellőzi a túlzásokat és a formai bakikat, amelyek korábban nem egy szériamodellen feltűntek. Kiforrottnak tűnik. Abszolút újdonság a világítótestek formája, a Subarunak sikerült egyedi fénymintát rajzolni, ami messziről beazonosítja majd az autóit. Az Impreza szedán kifejezetten ütős jármű, különösen ebben a retinarepesztő bíborvörös színben.

Az Impreza szedán tanulmány méretes autó, 4555 mm hosszú, 1880 mm széles és 1453 mm magas, tengelytávja pedig 2670 mm-es. Mást egyelőre nem tudunk róla, de akár már a jövő évben megjelenhet a piacon.