2016. január 26. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: A világ legelvetemültebbnek megálmodott Bentley Continental GT-je

Két virtuális tuner elkészítette a Bentley Continental GTC eddigi legvadabb megjelenését. A radikális elemeket magára öltött kabrió sajnos egyelőre biztosan csak digitális formában fog létezni.

Ha valaki kiejti a tuning szót, aligha egy Bentley képe fog az ember fejében megjelenni, pedig ezeket a luxusmonstrumokat épp úgy lehet vadítani, mint egy Rolls-Royce-t vagy épp a Nissan GT-R-t.

A Continental GT egyike a leghosszabb modellciklust megélt autóknak, ugyanis 2003 óta kapható, így a tunereknek elég ideje volt módosító csomagokat kiötölniük a négykerekűhöz. Legutóbb is született egy elképzelés, azonban ezt sajnos nem egy műhely, hanem csak két virtuális átalakítóművész találta ki, vagyis gyártásba aligha fog kerülni.

Ezek ellenére érdemes szemügyre venni a munkát, hátha egy tuner kedvet kap majd hasonló projekt elkészítéséhez. A Khyzyl Saleem és Rain Prisk Designs közös munkája tartalmaz egy brutálisan átalakított első lökhárítót, szélesített első és hátsó kerékíveket, új küszöböket, szellőzőnyílásokkal ellátott motorháztetőt, lefeketített fényszórókat és egy szett hatalmas, sokküllős, fekete felnit.

Ezt a Continental GTC-t még a brutális munkáiról elhíresült japán Liberty Walk is megirigyelheti. Talán épp ők kapnak kedvet a látottak alapján egy saját átalakításhoz.