2016. február 17. 11:00   |   Autoblog
címkék:  

Új SEAT-ban a kajakkirálynő

Kovács Katalin, a háromszoros olimpiai bajnok, 31-szeres világbajnok és 29-szeres Európa-bajnok minden idők legeredményesebb női kajakozója átvette új autóját, az olimpiai éremkollekcióval dekorált SEAT Leon ST 2.0 TDI X-Perience DSG S&S típust. Katalin a nagy örömmel birtokba vett autóval egy kicsit később tud komolyabban megismerkedni, hiszen másnap már útnak is indult a válogatott több hetes sevillai edzőtáborába.

Katalinnak ez már a sokadik SEAT-ja, hisz évek óta a spanyol márka segíti a versenyekre történő felkészülését. A SEAT Leon X-Perience tökéltes partner a kiváló versenyző sportos, változatos és aktív életstílusához. A legújabb generációs Leon állandó összkerékhajtásával biztonsággal vezethető a különféle utakon, legyen szó aszfalt- vagy murvás útról, esőről vagy hóról. A bajnoknő számára a mindennapokban is fontos egy összkerékhajtású autó, mert lejtős, sáros, csúszós úton kell naponta közlekednie.

Katalin tehát a monoton alapozás után a sevillai edzőtáborban kezdi meg tavaszi vizes felkészülését 2016 legfontosabb versenyeire, elsősorban a válogatókra, de legfőképpen a Riói Olimpiára. Elmondta, hogy az egyes mellett Csipes Tamarával indul párosban a tavaszi válogatókon, és reményei szerint eredményei alapján esélyes a női kajak négyesbe történő bekerülésre is.