2016. március 18. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Frontálisan találkozik a száguldó gördeszkás a személyautóval – videó

Bármennyire izgalmas sport a hegyről legurulás egy darab deszkán, épp ez adja a sport veszélyét is, hisz a gravitáció vonzását nem lehet csakúgy leküzdeni négy apró kerékkel, ha beüt a krach. Márpedig Murphy törvénye itt is érvényes…

Tipikusan az „Az elején még jó mókának tűnt, aztán már késő volt” kalandnak lehetünk szemtanúi egy videófelvételen, amelyet egy gördeszkás fiúról rögzített barátja.

A srác a menet elején szépen gurul egyre gyorsabban a lejtőn, azonban egy éles kanyarban pont érkezik szemből egy fehér Hyundai, amit már nem tud kikerülni, így pont szemből ütközik össze vele. A fájdalmas találkozás erejéről mi sem árulkodik jobban, minthogy a koreai személyautó eleje csúnyán összetört, szegény srác pedig nemigen kelt fel a földről.

A videót feltöltő illető leírása alapján a fiúnak nem esett komoly baja. Ebben nagy szerepet játszott az autós nyugodt közlekedése és higgadt viselkedése is. Mindenesetre a kórházból kijövetel előtt lesz egy kisebb párbeszéde a rendőrökkel arról, mit szabad, és mit nem.