2016. május 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: A legkomolyabb felnik a legkomolyabb kabrión

Hogy tegyük még vonzóbbá napjaink egyik legkívánatosabb kabrióját? Elég ha egy szett ultrabrutál papucsot rakunk alá, és már az sem tudja levenni a szemét róla, aki közömbös az autók iránt. Így kerültek 21 collos Forgiato felnik a Porsche 911 Turbo S-re

Akik járatosak a tuning világában, és meghallják a Forgiato nevét, rögtön tudják, hogy nem egyszerű kerekekről van szó. Ha pedig a gyártó egy egészen friss fejlesztése kerül egy egészen friss sportmodellre, még azok fejét is képes elcsavarni, akiket amúgy nem érdekel az autók világa.

Az alábbi, Forgiato 2.0 Elicia-ECX papucsok cukorkapiros színben tették még kívánatosabbá a Porsche fekete kabrió 911-esét. A többféle fényezéssel és méretben is kérhető felnik áráról nincs pontos információ, de nagyjából egy kisebb használtautó értékével vetekedhetnek.

A 21 collos görgőket jól hangsúlyozza ki a fekete karosszériára ragasztott két piros csík és a kiemelt feliratok, így az 560 lóerős stuttgarti paripa nem csak eszeveszett gyors, de elegánsan sportos is lett.