2016. június 11. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Az Audi R8 is tud szebb lenni

Még egy átlagszemmel feltűnő autót is képes látványosabbá tenni egy apró, de eltalált módosítás. A Fostla csapata erre érzett rá, amikor matt-metál sárga matricával vonta körbe a négykarikások legújabb fenegyerekét.

Már a gyárból sem „csupaszon” gurul ki az Audi R8 V10 Plus modellje, hisz az alapverzióénál erősebb motor mellett plusz kiegészítők is kerülnek a sportkocsira.

Mivel egy alapvetően új formatervről beszélünk, így a szemünk sem szokta még meg a nem mindennapi négykarikás látványát, valamint a tuningcégek sem tudtak még felkészülni egy-egy komolyabb módosító csomaggal.

Ezek ellenére a Fostla jól becsomagolta a német szörnyet, hogy egy kis fólia segítségével védje és mutatósabbá tegye azt. Ehhez egy 3400 eurós (egymillió forintos), napraforgó sárga matt-metál színt, a szénszálas optikai elemekre pedig egy öngyógyító, átlátszó bevonatot hordott fel.

A belsőhöz most nem nyúlt a cég, ahogy az 5.2literes V10-es szívó aggregát 610 lóerejét sem bolygatta meg, így továbbra is 3,2 másodperces százas sprintre és 330 km/órás végsebességre számíthatunk a kőkemény középmotoros kupétól.