2016. június 11. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még izmosabb kiállást kapott a Dodge Challenger Hellcat

A Prior Design egy szélesítő csomaggal és néhány méretes felnivel tette vonzóbbá Amerika egyik kedvenc izomautóját. Ezúttal a lovakat nem piszkálták, azonban látszatra így is, mintha ezer paripa tombolna a lemezek alatt.

Egyszerre hagyománytisztelő és modern autó a Dodge Challenger Hellcat modellje, hisz a klasszikus forma alatt feltöltős, modern motor, valamint temérdek számítógép és elektronika rejlik. Mindezt a gyártó kifejezetten barátságos áron kínálja, így nem csoda, hogy a 707 lóerős szörnyért szinte kapkodnak az ügyfelek.

Így a helyi piacon jelen lévő tuningcégek is kiemelt ügyként kezelik az izomgépet, vagyis szinte meg sem lepődünk, hogy (az egyébként európai székhelyű) Prior Design is bejelentette, előállt saját optikai csomagjával hozzá.

A PD900HC pakk tartalmaz négy hatalmas kerékjárati ívet, egy frissített első lökhárítót plusz légterelőkkel a széleken és alul, egy méretes diffúzort a hátsó lökösben, illetve új küszöböket és egy diszkrét hátsó szárnyat.

A piros kocsiszekrényen csakúgy virítanak az extra, feketére fényezett kiegészítők, míg a több tucat elérhető felni közül kettő, egy 14 küllős matt fekete, valamint egy 10 küllős arany festésű görgő került a gép alá. A csomag áráról egyelőre nem tudni.