2016. július 01. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

Fantasztikus BMW M3 a Hamanntól

A BMW M3 a Föld egyik legnépszerűbb sportszedánja, a prémium autónemesítő cégek is nagyon kedvelik. Azok pedig, akik megengedhetnek maguknak egyet, számos esetben kicsivel többet is ki szeretnének hozni belőle. Tárt karokkal várják őket az olyan cégek, mint a G-Power, az AC Schnitzer vagy a Hamann Motorsport. Utóbbi most a svájci DS Automobile-lal szövetkezve összehozta az egyik legvonzóbb példányt, amit valaha láttunk.

Erre az új, F80 kódjelű példányra a Hamann egyedi első spoilertoldatot, hátsó szoknyát és karbon csomagtartó élspoilert illesztett, majd 21 colos Anniversary Evo felniket csavarozott fel rá. Az elöl 9, hátul 11 col széles görgőkre 245/30 és 305/25 méretű abroncsokat feszített, amelyek a megfelelő ültetés után tökéletesen kitöltik a kerékjáratokat és rendkívül dögössé teszik az autót. A svájci DS Automobile az összeszerelésért és a szürke csíkkal dekorált fehér fényezésért felelt.

Nem maradt érintetlen a 3 literes biturbó soros hathengeres erőforrás sem, a motorelektronika átírásával és egy sportkipufogó-rendszer installálásával a teljesítményét 530 lóerőre emelték. A menetteljesítményekről keveset tudunk, csupán annyit közöltek, hogy a nulla-százas gyorsulás 4 másodpercre csökkent.