2016. július 16. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Találó paródia született Rosberg és Hamilton csatározásából – videó

Igaz, csak két főszereplője lett a híres Jóbarátok sorozat paródiájának, azonban már csak a klasszikus főcímdal miatt is érdemes megnézni a csapattársak legjobb közös pillanatait, hogy egy jót kacagjunk kettejük drága játékán.

Mivel a Forma-1-ben gyakorlatilag minden csapat másféle autóval áll rajthoz, így az egyes istállóknál versenyző pilótáknak mindig saját társuk jelenti a legnagyobb konkurenciát. Bár a többszázmillió dolláros költségvetéssel bíró menedzsmentek nem épp kezdő vezetőkből állnak, néha még ők sem tudnak parancsolni az egymással kakaskodó feleknek.

Ez a régóta fonódó történet válik egyre durvábbá a Mercedesnél versenyző Lewis Hamilton és Nico Rosberg között, akik szinte futamról futamra művelnek egymással valami gonoszat. Hogy utálják vagy tisztelik-e egymást, csak ők tudhatják, ám egy rajongó találó rövidfilmet készített kettejük vicces kakasokdásából a Jóbarátok főcímdalának és stíluselemeinek felhasználásával. Még azok arcára is garantáltan mosolyt fog csalni, akik sosem látták a sorozatot.