2016. október 04. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: a terepmintás Lamborghini

Ha egy Lamborghini Aventador LP-750 SV birtoklása még nem lenne eléggé kiváltságos dolog, a gép álcaruhába öltöztetése és karbon elemekkel felspécizése végképp párját ritkító lépés. Íme a kamuflázs mintás, 750 lovas olasz bika.

A Lamborghini Aventador SV az olasz sportkocsi-gyártó legextrémebb modellje, mind megjelenését, mind teljesítményét tekintve. 6,5 literes V12-es szívómotorja 750 lóerőt és 690 Nm nyomatékot hoz ki magából, így 2,8 másodperces százas sprintet és 350 km/órás végsebességet tesz lehetővé. A jelek szerint azonban vannak olyanok, akiknek ez nem elég, és például a Novitec Toradóhoz fordulnak.

A német nemesítő vállalkozás hagyta rajta a kézjegyét ezen a példányon is. Ellátta karbon karosszériakitjével, amely egy első splitterből, küszöbidomokból, hátsó diffúzorból és szárnyból áll, továbbá felcsavarozta az autóra legexkluzívabb, a Vossen céggel közösen fejlesztett NV1-es felniszettjét. Majd következett az egyedi megjelenést biztosító kamuflázs fóliázás, amelyet a Prestige Importsnál applikáltak fel a szupersportkocsira. A feltűnés garantált, bármerre is megy az olasz bika.

Mozgóképen is megtekinthető: