2017. január 20. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Ilyen egy megvadult olasz csődör

Nem régóta mászkálnak az utakon Ferrari 488 GTB-k, a Misha Designs azonban máris bemutatott egy komplett optikai csomagot az olasz sportkupéhoz. Az átmaszkírozott 488-as sokkal vadabb külsőt kapott gyári énjénél.

Ha valaki olyan szerencsésnek mondhatja magát, hogy a Ferrari legújabb kis üdvöskéjét birtokolja, akkor először is gratulálunk neki, másodszor figyelmébe ajánljuk a Misha Designs legújabb munkáját, melyet csak a 488 GTB-hez készített a tuner.

Még 2015-ben döbbentünk meg a műhely előző kis-Ferrarihoz készített munkáján, erre itt egy hasonlóan durva, bár némiképp szolidabb megvalósítás, amely egyszerre kétféle kiszerelésben is elérhető. A Regular (szokásos) névre keresztelt csomag egy új első lökhárítót, géptetőt, küszöböket, hátsó lökhárítót és egy apró, fix hátsó szárnyat tartalmaz, míg a Limited (limitált) pakk elől ugyanazokat az alkatrészeket kapja, ám a hátsó tengely körül és után már egészen más a kép: a hátsó kerékíveket 76 mm-rel veszik szélesebbre, a hátsó lökhárító szénszálas toldata is jobban kiteljesedik, valamint a szárny is hatalmasra nő.

Aki utóbbi csomaggal látná szívesebben kedvencét, jobb, ha siet, ugyanis csupán 20 darab elkészítését tervezi a Misha Designs, az előrendelési időszak pedig már elkezdődött. Az első átalakítások április-május környékére tehetők.