2017. február 25. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Gyárilag is lehet jól tuningolt egy BMW

Ki mondta, hogy egy BMW-t csak utólag lehet elvetemülté tenni? A BMW Individual programjával és Competition Package csomagjával egy „mezei” M3-ast vadítottak meg a bajorok és állították ki Abu Dhabiban egy BMW szalonban.

Gyakori látogatóink még emlékezhetnek az alig két hete bemutatott zöld színű egyedi BMW M3-asra, amely már messziről megkülönböztethetővé vált társaitól, erre itt ez a lila variáns Abu Dhabiból. Nos, bárki bármit mondjon, nem áll rosszul az ismét GTS felnikkel felszerelt M3-asnak a padlizsánlila-metál szín, melynek felára átszámítva majdnem másfél millió forint – de ha az ember több mint 20 milliót képes elkölteni egy sportautóra, akkor ez igazán belefér.

S ha már megkülönböztetés, ne álljunk meg itt! Kellenek sárga féknyergek, szénszálas műanyag légterelő elemek, illetve az Akrapovic kipufogórendszer is. Mindezt az Individual egyedi igényeket kielégítő részleg segítségével, amelyhez miért ne csapjuk hozzá a Competition Package 431-ről 450 lóerősre növelő szettjét.

Így nem csak különlegesebb, de álló helyzetből százra egy tized másodperccel gyorsabb is lett az autó egyszerűbb társainál, amelyhez tökéletes választást jelent az adaptív M felfüggesztés.

A belső teret a mélybarna bőrözés, a karbon kiegészítők, a faberakás, valamint a Harman/Kardon hangrendszer teszi otthonosabbá. A végeredmény bámulatos, de arról persze nem árultak el információt a kereskedés dolgozói, hogy mindez mennyi pénztől szabadítaná meg az embert, ha magának állítaná össze álmai M3-asát