2017. március 14. 12:30   |   Autoblog
címkék:  

Ilyen 6-os BMW-je nem lehet mindenkinek

A 2017 áprilisától elérhető M Sport Limited Edition a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé mindhárom motorváltozatához megrendelhető lesz szénszálas elemekkel.

A BMW 6-os sorozat limitáltan elérhető kiváltságaként debütáló M Sport Limited Edition a dinamikus vezetés élményének azon felejthetetlen formáját nyújtja, amelyet a magával ragadóan sportos kisugárzás és a lélegzetelállítóan harmonikus hangulat kettőse jár át. A különkiadás vadonatúj tételekkel fokozza a modellsorozathoz elérhető, M Sport felszereltségi csomag exkluzivitását, a látványos karosszéria-kiegészítők és utastéri opciók egyedi összeállítását kínálva.

A csomag elemei között találhatjuk a Sonic Speed Blue mélykékmetál karosszéria-fényezést, a 20 collos kéttónusú könnyűfém felniket, valamint a szénszálból készült külső visszapillantó-házakat. Az utastérben a legfontosabb talán, hogy a vezető és első utasa ülési anatómia szerint megtervezett komfortülésekben foglalhat helyet, a BMW Individual részleg fekete színű, finomszemcsés Merino bőrkárpitozását pedig Fjord kék árnyalatú kontraszt-varrás díszíti. A gyártó ezeket az üléseket kizárólag a különkiadás kiváltságaként kínálja ügyfeleinek, miközben a hangulatos fekete-kék kárpitozást Fjord kék árnyalatú szegélyekkel ellátott szőnyegek egészítik ki. A dinamikus vezetés élményét a műszerfal szénszálból készült dekorációi, az automataváltó előválasztó karjának szénszálas betétje, valamint az „M Sport Limited Edition” felirattal díszített, kék színű küszöblécek fokozzák.

Az különleges felszerelés bármelyik motorral és hajtáslánc-változattal kombinálható. Az M Sport Limited Edition 2017. áprilisától az M Sport felszereltségi csomag kiegészítő opciójaként válik elérhetővé a BMW 6-os Coupé, a BMW 6-os Cabrio és a BMW 6-os Gran Coupé modellváltozatokhoz, korlátozott darabszámban.