2017. június 12. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: A szexuálisan túlfűtött Fiat 500-asok

A Garage Italia Customs csapata a felnőttekre gondolva készített két Kama Sutra témával felvértezett Fiat 500-ast. A pajzán kisautókon olyan festéket használtak, ami hőre változik, így a cenzúrák rögtön eltűnnek, ha forrósodik a helyzet. Csak 18 éven felülieknek!

„Ki mondta, hogy a szerelem és a szex bűn?” írta egy Instagram posztjában Lapo Elkann, miközben két Fiat 500-ról tett közzé képeket, amelyeken a Kama Sutra különböző jelenetei láthatók.

A Garage Italia Customs feje ezzel reklámozta cége legutóbbi munkáját, mely két, kívül-belül szexuálisan feltüzelt Fiat 500-ast ábrázol. Hogy ne érhesse szó, a különleges festés egész addig cenzúrát visel, míg fel nem forrósodik annyira, hogy ekkor a takaróelemek teljesen eltűnnek.

A külső mellett a belső tér is a szexualitás jegyében mutatkozik – ostor, bilincsek, érdekes sebességváltó és egyéb ráutaló kiegészítők kaptak helyet a kabinokban. Hogy mi a cég konkrét célja a modellekkel, arról nem tudni, de ha valaki fel szeretné tüzelni 500-as modelljét, nyugodtan felkeresheti az olasz manufaktúrát.