2017. június 22. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: ilyen BMW M4 nincs még egy itthon

A Német Túraautó Bajnokság legutóbbi, Hungaroringen rendezett versenyhétvégéjén Marco Wittmann, a DTM sorozat címvédője aláírásával tette még különlegesebbé a versenyző tiszteletére készített BMW M4 DTM Champion Edition sportkupé egyetlen hazai példányát.

A Német Túraautó Bajnokság (DTM) 2016-os szezonjában bajnoki címet szerző Marco Wittmann tiszteletére a versenysorozatot követően a BMW egy limitált kiadású BMW M4-et adott ki. A mindössze 200 példányban gyártott BMW M4 DTM Champion Edition sorozatból csak egyetlen darab került Magyarországra. Az álló helyzetből 3,8 másodperc alatt 100 km/órás tempóra gyorsuló, 305 km/órás végsebességre képes különlegességet az idei szezon harmadik versenyhétvégéjén a Hungaroringre érkező Wittmann aláírásával tette teljesen egyedivé.

A tavalyi győzelmet, és minden idők legfiatalabb kétszeres DTM-bajnokát ünneplő sportkupé tulajdonosa – akinek nagy álma vált valóra azzal, hogy személyesen találkozhatott Wittmann-nal – immár a szignóval díszített műszerfal előtt élvezheti ki a BMW M divízió és a BMW Motorsport által közösen fejlesztett, 500 lóerő és 600 Nm nyomaték leadására képes autó képességeit.