2017. június 26. 11:25   |   Autoblog
címkék:  

A nap képe: több mint 1500 darab nyereményautó egy helyen

A Fiat és az olasz szupermarket lánc, az Esselunga új Guinness rekordot döntött, amikor egy akció keretében 1495 autót adott át kevesebb mint 48 óra alatt.

A szerencsés nyertesek Olaszország minden részéről érkeztek; Lazio, Toszkána, Emilia Romagna, Veneto, Liguria, Lombardia és Piedmont régiókból. A Fiat legendás Mirafiori üzemének tesztpályáján sorakoztatta fel az 1520 darab pasztellfehér Fiat 500-ast, amelyeket egytől-egyig kisorsoltak.

A kocsik mindegyike a Lounge 1.2 69 HP kivitelen alapul; de exkluzív “Esselunga” jelvénnyel, számozott plakettel, krómozott külső tükörházakkal és speciális “Color Therapy” 14 colos kerekekkel látták el őket. A fehér külső színhez elefántcsont fehér kárpitozás tartozik, s az alapfelszereltség része a 7 légzsák, a klíma, a Uconnect 5” Radio LIVE infotainment rendszer, az AUX-IN és USB port, valamint a LED-es nappali világítás.

Az Esselunga és a Fiat nyereményjátékát a szupermarket lánc 60. születésnapján hirdették ki; az egyedi 500-as modellekkel az Esselunga vevői hűségét szerette volna honorálni.

Az 1520 nyertes közül 25-en egy későbbi időpontban jönnek el autóikért, de a kevesebb, mint 48 óra alatt átvett 1495 darab kocsi világrekordnak számít.