2017. július 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: A legnőiesebb Lamborghini Huracán

Könnyű tuningolhatóságával nem csak az urak, de a tehetős és vezetni szerető nők egyik kívánatos autója a Lamborghini Huracán. Most egy dubai hölgy mutatja meg, mit jelent számára a személyre szabott luxus-sportautó.

A következő képeket nem csak az uraknak, de az autójukra valamit adó hölgyeknek is ajánljuk – a kifinomult stílushoz ugyanis a hiedelmekkel ellentétben még csak Lamborghini vagy tetemes pénzmennyiség sem kell. Egy dubai díva mutatja meg a számára ideális sportautót egy Huracán személyében.

Az olasz sportkupé legfeltűnőbb jegye a matt lila fóliába tekert karosszéria néhány fekete csíkkal kiegészítve, de a RevoZport által kitalált optikai csomag is ott van a szeren: szénszálas első toldatok, motortakaró elem, hatalmas hátsó szárny és oldalsó légbeömlők, de még az ajtók és a küszöbök is a nemes anyagból készültek, így összesen 100 kilogramm tehertől szabadult meg az egyedi Huracán.

Ha ez nem lenne elég, az utasok mögött ketyegő 5.2 literes V10-es szív 610 lóerejét egy új (Iconel) kipufogórendszerrel, légszűrővel és a motorvezérlés átprogramozásával kereken 700-ra növelték – bár arról sajnos nem tudni, mennyivel javította a beavatkozás a menettulajdonságokat.