2017. augusztus 27. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: A tuningolt Rolls-Royce rendőrautó

Nem az a baj az alábbi képpel. hogy Rain Prisk megálmodta, hanem hogy Dubai utcáin még el is tudnánk képzelni az extravagáns luxus elfogóautót. Az új Rolls-Royce Wraith fekete maskarában, brutális szélesítésekkel és kék-piros villogókkal ered a virtuális bűn nyomába.

Rain Prisk az egyik legjobb virtuális designer, úgyhogy, ha ő valamit kiad kezei közül, biztosak lehetünk benne, hogy káprázni fog a szemünk.

Az alábbi Rolls-Royce Wraith láttán sem érzünk mást, amelyet egy kicsit jó zsaru – rossz zsaru szerepbe bújtatott a művész. Így a fekete kasztnihoz brutális szélesítések járnak, míg a LED nappali fényeknek otthont adó foglalatok helyére és a hűtőrács mögé kerültek a piros-kék villogók.

A méregdrága kupét egy állítható első toldattal is csak még vadabbá tette, de nem feledkezett meg a márka logóját képező szárnyas angyalról sem, amely fekete színt kapott, azonban meglepetésre nincs fényhíd vagy gallytörő rács. Mindenesetre a látvány egyszerre kápráztató és félelmetes, úgyhogy nem csodálkoznánk, ha valamely gazdag ország bevállalna egy ilyen nemesítést – szigorúan kiállítási célzattal.