2017. október 20. 13:00   |   Autoblog
címkék:  

Nő és Férfi együtt: így teljes az Alfa Romeo

Férfi és nő együtt teremti meg a teljességet. Ez a teljesség, az ellentétek egysége nyilvánul meg az olasz autóépítés csúcsát képviselő Alfa Romeo modelljeiben is. Ugyanerre az egyensúlyra törekedett az Alfa Romeo magyarországi képviselete is, amikor a márka hazai nagyköveti pozíciójára keresett hiteles szereplőket.

Elsőként Rákóczi Ferencre találtak rá: a közismert műsorvezetőt évtizedes szerelem fűzi az Alfa Romeóhoz, garázsában ott pihen a márka egy féltve őrzött, klasszikus típusa, sőt, még élete párját is egy Alfás találkozás során ismerte meg. „Tapasztalatom szerint egyetlen más márka esetében sem alakul ki olyan szoros érzelmi kapcsolat autó és tulajdonosa között, mint az Alfánál. Szerencsém, hogy a márka nagyköveteként csupa olyan programon kell részt vennem, ahová magamtól is örömmel mennék.” – árulja el Rákóczi Ferenc.

Szerencsére Feri ellenpólusát sem kellett sokáig keresni: a fiatal, mégis sikeres, céltudatos, a sportokért és az autókért egyformán rajongó, ragyogó szépségű nő ideálját mintha pont Kiss Ramónáról mintázták volna. A műsorvezető és színésznő nem riad vissza a tengerek mélyétől, sem a motorsport világától, így az sem esik nehezére, hogy mostantól Ferivel vállvetve képviselje az Alfa Romeo márkát annak hazai eseményein.

„Mindig is sportos vezető voltam, így amikor az Alfa Romeo megkeresett, hihetetlen boldogság ért, hiszen az Alfa Giulia fantasztikus vezetési élményt nyújt. A munkámból kifolyólag rengeteg időt töltök autóban, a Giuliával pedig valódi élmény az utazás.” – áradozik új autójáról Kiss Ramóna, az X-Faktor és a reggeli műsor vezetője.

Első közös fellépésük éppen most, az Alfa Romeo sajtórendezvényén volt, ahol két jövőbeli legenda: a kecses, de lehengerlően sportos Alfa Romeo 4C és a márka valaha volt legerősebb utcai modellje, egyben a világ leggyorsabb sorozatgyártású négyajtós szedánja, a Giulia Quadrifoglio bizonyítja a résztvevőknek, hogy a váratlan kontrasztok, meglepő ellenpontok tökéletes harmóniája az, ami megteremti az Alfa Romeo varázsát. Ha nem is a Quadrifoglio változattal, de Kiss Ramóna és Rákóczi Ferenc is az Alfa Romeo legújabb modelljével, a legendás múltra visszatekintő Giuliával járnak.

„Az Alfa Romeo neve 107 éve jelent egyet a sebesség művészetével, a szépséges olasz formatervezéssel, és a csodálatos vezetési élménnyel. Feri született Alfista, aki egy fél emberöltő óta rajong márkánkért, Ramóna pedig maga a testet öltött Alfa Romeo: gyönyörű, szenvedélyes, sportos, stílusos és sikeres nő.” – köszöntötte a márka nagyköveteit Alberto de Aza, az Alfa Romeo anyavállalata, az FCA Central & Eastern Europe Kft. regionális ügyvezető igazgatója.