2017. november 07. 09:25   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Az ezerkilométeres, egyedi Pagani Huayra

Egy piros-fekete Huayra került eladósorba Amerikában. A három éves autóba mindössze 636 mérföldet tekert eddigi tulajdonosa, ám nem csak ennyi az összes selling pointja: különleges optikai csomagjából kiemelkedik még a Paganik között is.

Bár a kocsit hirdető Miller Motorcars nem közölt árat, el tudjuk képzelni, mekkora összegért cserélhet gazdát egy 3 éves Pagani Huayra, amiben csak 636 mérföld (1023 kilométer) található, ráadásul egyedi igények szerint készítették el.

A szóban fogó, 57-es sorszámú modell ugyanis fényes piros és karbonfekete külsővel rendelkezik, ráadásul megkapta a 188 ezer dolláros (50 millió forintos) extának számító Pacchetto Tempesta csomagot, amely magában foglal egy újfajta első lökhárító toldatot, különleges felniket, egy vadabb diffúzort és egy módosított kipufogórendszert, amely öblösebb hangot kölcsönöz az AMG-féle 6.0 literes V12-es aggregátnak.

Természetesen az egész jármű hibátlan, eredeti állapotnak örvend, így a piros-fekete bőrözés, a szálcsiszolt alumínium betétek és a fényes szénszálas elemek egyaránt ragyognak benne.