2017. december 09. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Ilyen vad Honda NSX nincs még egy – videóval

De valószínűleg ilyen kényelmetlen sincs még egy, bár meg kell hagyni, az emberek figyelme mindenért kárpótolhatja azt a tulajdonost, aki hajlandó befizetni a Liberty Walk nemesítő kúrájára méregdrága hibridjét, a hatás ugyanis garantált.

Sokak szerint pazarlás, ha valaki képes megvenni egy drága luxus- vagy sportautót, amelyet utána csak nagyon ritkán, vagy egyáltalán elő sem vesz.

Egyesek szerint viszont a másik véglet, amikor egy ilyen, éveken keresztül tervezett remekművet annak tulajdonosa elvisz egy nemesítő céghez, hogy valami egyedi, de sokszor túlzásba vitt, és a gyári megbízhatóságot nagyban rontó szüleményt kapjon vissza.

És vannak, akik fittyet hánynak minderre, egyszerűen csak ki akarnak tűnni és élvezni, ami megadatik nekik. Az ilyen beállítottságú emberek kedvéért dolgozik a Liberty Walk csapata, akik bármiből képesek vad kinézetű négykerekűeket kreálni. A tuner egyik legjobb munkáját, az Acura (Honda) NSX-et Amerikában, Los Angeles utcáin sétáltatta meg, hogy az utca emberének leessen az álla.

Ebben nagy szerepet játszottak a szokásos szegecselt szélesítések, a fix hátsó szárny, a méteres felnik, a brutális ültetés és a hófehér külső egyaránt. Hát nem fejcsavaró?