2017. december 19. 17:10   |   Autoblog
címkék:  

Már rendelhető az új Nissan Leaf

Mától rendelhető itthon a dinamikus formatervvel, fejlett technológiákkal és nagyobb hatótávolsággal bíró új Nissan Leaf. A Nissan elektromos hajtású autója állami támogatással már 8 490 000 forintért megvásárolható.

A modell új technológiáinak – ProPILOT autonóm vezetés, ProPILOT parkolás, e-Pedal –, illetve a nagyobb teljesítménynek, hatótávnak, továbbfejlesztett kifinomultságnak, komfortnak és kényelemnek köszönhetően a tulajdonosok magabiztosabb, izgalmasabb vezetési élményben részesülhetnek és még inkább kapcsolatban maradhatnak a világgal.

Az új e-Pedal technológiával a vezetők mindössze egy pedál lenyomásának szabályzásával gyorsíthatják, lassíthatják és állíthatják meg az autót. Míg a ProPILOT vezetéstámogató rendszer szabályozza az elöl haladó jármű mögött tartott távolságot és kormányozza is a járművet, hogy segítsen azt a sáv közepén tartani.

Az új Nissan Leaf négy felszereltségi szinttel vásárolható meg: Visia, Acenta, N-Connect és Tekna. A kezdő felszereltségi szint a Visia, melynek induló ára állami támogatással 8 490 000 forint. A kezdő felszereltségi szint is olyan extrákat tartalmaz már, mint a 6 légzsák, az infotainment rendszer, az e-Pedál, a távolsági fényszóró asszisztens, az intelligens sávelhagyás-jelzés és –megelőzés vagy a holttér-figyelő.

Az Acenta verzió 8 990 000 forintról indul állami támogatással. Olyan további extrákat tartalmaz, mint az intelligens sebességtartó automatika, a NissanConnect EV 7″-os érintőkijelzős navigációs és multimédia rendszer Apple CarPlay és Android Auto csatlakozással és tolatókamerával, a 16″-os könnyűfém keréktárcsa illetve a LED fényszórók automata beállítással és LED nappali menetfénnyel.

Az N-Connect felszereltségi szint 9 490 000 forinttól érhető el állami támogatással, tökéletes választás azok számára, akik értékelik a kényelmet és szeretik a fejlett technológiákat. Az N-Connecta felszereltség olyan további extrákat nyújt, mint az első és hátsó parkolássegítő érzékelők, a 17″-os könnyűfém keréktárcsa vagy a 360 fokos parkolókamera, a mozgó tárgyak észlelése és az éberségfigyelő rendszer.

Végül a legmagasabb a Tekna felszereltségi szint, mely amellett, hogy az összes kulcsfontosságú technológiát tartalmazza, kiegészül a ProPILOT fejlett vezetéstámogató rendszerrel is. Ezen felszereltségi szintnek az induló ára 9 950 000 forint állami támogatással.

A vásárlók mindemellett most ajándékba kapnak egy Dynamic csomagot is, amely olyan külső illetve belső díszítőelemeket tartalmaz, mint a kék csomagtérajtó, kék tetőspoiler, kék oldalsó alsó díszléc, kék tükörborítás, kék díszléc az első lökhárítón illetve velúr szőnyegek kék varrással. Az új Nissan Leaf 10 különböző színben rendelhető, melyek közül hat metál, egy gyöngyház, egy pedig kéttónusú fényezésű.