2018. január 06. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A nap képe: Csúnyán elbaltázott Ford Mustang

Nem tudjuk, mi ment át szerencsétlen Mustang tulajdonosának fejében, amikor 2007-es izomautójából Lotus és Cadillac elemek felhasználásával egy szörnyet épített. A felismerhetetlen, piros valamit most alig 1,5 millió forintért kínálják megvételre.

Sosem értjük az alábbi Ford Mustanghoz hasonló átalakítások miértjét, hisz a több évig csiszolt formatervet és a fejlesztésbe ölt tízmilliókat valaki képes néhány napi munkával párszázezerből úgy elrontani, hogy rá se ismerjünk többé.

Szerencsétlen Mustanggal is jól elbántak, amikor 2008-as Lotus Elise fényszórókat és orrt, 1989-es Cadillac hátsó lámpákat és feneket raktak rá, majd piros színnel koronázták meg a „művet”. Mindezt kézzel gyúrták össze

Az így identitását vesztett, eredetileg 2007-es V6-os izomautót 5995 dollárért, azaz alig több mint másfélmillió forintért szeretnék rásózni valakire a Craigslist-en, ami 37 ezer mérföldes (59 500 kilométeres) futásteljesítményét, illetve a távirányítós ajtókat és a Vortech kompresszort figyelembe véve baráti lenne, de a körítés miatt nehéz lesz új tulajt találni neki.