2018. január 07. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Akkor is nyár van! – videó

Vannak elvetemült kabriósok, akik képesek a leghidegebb időben is nyitott tetővel élvezni a szabadságot, amit még egy kis havazás sem gátolhat meg. Egy Mercedes SL vezetőjét az amerikai Rhode Islanden kapták lencsevégre, ahogy semmivel sem törődve autózott.

Amerika időjárása a feje tetején áll. Sosem látott hidegek és különféle viharok tombolnak szinte országszerte. Mégis akadnak, akiket semmi sem tántorít el mindennapos bevett szokásaik végzésében.

Ilyen módon fordulhatott elő, hogy a minap a Rhode Islanden található Cranstonban egy R129-es kódnevű Mercedes-Benz SL kabriót láthattak a helyiek tető nélkül a szakadó hóban kocsikázni. Ráadásul, a hirtelen jött havazásra még téligumival sem készült az autós, így vánszorogva keresztbe csúszkált a hóban, míg végre tapadó felületet talált.

Az esetre reagálók közül sokan őrültnek nevezték a tulajt, ám egyes emberek, akik állítólag ismerik, azt írták, szimplán elromlott az autó tetője, és nincs más négykerekűje. Ettől még kérhetett volna valakitől kölcsön egy közlekedésre alkalmasabb járgányt…