2018. január 31. 19:44   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A megfelelő ruha a McLaren 570S-re

A Prior Design a legkisebb McLarenhez készített egy nemesítő csomagot, amely a méretek megfelelő növelésére fektette a hangsúlyt egy kellemes absztrakt mintázatú külső öltözékkel fűszerezve.

Hiába belépőszintű brit sportautó a McLaren 570S modellje, az emberek és a tunerek egyaránt kedvelik – előbbiek kedvező ár/érték aránya, utóbbiak pedig növekvő népszerűsége miatt.

A Prior Design így a lehető leghamarabb elkészítette saját szépítő csomagját a bébi Mekihez, amely több kellemes részletet is tartalmaz. A leginkább szembetűnő minden bizonnyal a többszínű, terepmintás öltözet, de nem mehetünk el szó nélkül a hatalmas diffúzor, a szélesítések és küszöbtoldatok, az átalakított első lökhárító, a fix (szénszálas) hátsó szárny és a kovácsolt – 18-tól 23 collos méretig rendelkezésre álló – felnik mellett sem.

Egyelőre a motorhoz nem nyúlt a cég, ám az 3.8 literes duplaturbós V8-as 570 lóereje eddig sem bizonyult kevésnek, s talán az egyedi kipufogórendszer hozhat néhány paripát, míg a futómű keményítése a kanyarokban jöhet jól. A csomag áráról nem tudni, de akinek ilyen négykerekűje van, és nemesítésre szánja, aligha fog az árcédula miatt visszatáncolni vágyától.