2018. március 02. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Még tankolás közben is imádja a közönség a LaFerrarit – videó

Bár öt éve mutatták be, a mai napig minden fejet elcsavar maga körül a Ferrari szuperhibrid sportkocsija. A LaFerrari még tankolás közben is felkelti mindenki figyelmét, nem beszélve arról, amikor gyorsítás közben hallhatjuk tombolni…

Hiába már öt éve, hogy bemutatták, a LaFerrari továbbra is egy hihetetlenül népszerű jelenség, bukkanjon fel bárhol.

Ez persze nem véletlen, hisz csupán 500 darabos kupé és 210 példányos Aperta (nyitható tetős) változataival nem épp gyakori látvány, az emberek pedig imádják a ritkaságokat, pláne ha valami életszerű helyzetben látják őket.

Ilyen például egy tankolás is, ahol az épp itatás alatt álló négykerekűt úgy rohanják meg a kíváncsiskodók, mint szúnyogok az alvó turistát a nyári Balaton partján. A szóban forgó tankolást egy sárga LaFerrari tulajdonosa ejtette meg Hollandiában az asseni TT pályán egy találkozó után, ahol más szuperhibridek is tiszteletüket tették (így például McLaren P1 vagy épp Porsche 918).

A rövidfilm végén ráadásul még hallhatjuk „munka” közben is tombolni a V12-es szívómotort, ahogy kielőz pár vánszorgó szereplőt egy alagútban – amely még fel is erősíti a kellemes hangokat.