2018. március 18. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Megtréfál mindenkit az új Porsche Panamera – videó

Akasztják a hóhért a Porsche legújabb reklámfilmjében. Egy hotel parkolójához érkező vendégeket távozáskor nem saját négykerekűjük várja, ám az egyik vendég sem az, akinek elsőre gondolták az átverést kiötlők, így ők válnak a tréfa tárgyává.

Ötletes videót töltött fel a Porsche legújabb generációs Panamera modelljének népszerűsítése céljából.

A „The Valet Prank” (parkolóinas átverés) címen napvilágot látott reklámfilmben három beépített parkolóinas (és 25 kamera) várja egy hotel bejáratához érkező vendégeket, akik rábízzák saját autójukat a mókamesterekre. Mikor visszatérnek, meglepetésre nem az várja őket, amit leadtak, hanem az új Panamera egy ingyenes tesztvezetéssel, így végül örömmel és hálálkodva, egy új élménnyel gazdagodva szállnak ki a stuttgarti négyajtósból.

Ám az egyik vendég nem épp az, akinek hiszik, ugyanis nem más, mint a hatszoros Le Mans győztes, 25 Forma-1 dobogós helyezett és 14 Párizs-Dakar résztvevő, 73 éves Jacques Bernard „Jacky” Ickx veszi el a kulcsot az inasoktól, majd egy kissé más stílusban járatja meg a Panamerát, ami láthatóan nem tetszik a mit sem sejtő csapatnak.

Végül mindenkin a megkönnyebbülés lesz úrrá, mikor kiderül, hogy csak egy dupla tréfáról van szó.