2018. április 07. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Így használná, ha anyunak is lenne egy BMW M5-öse – videó

Ismét találó reklámot rakott össze legújabb modellje népszerűsítése céljából a bajor gyártó. Az új M5-ös a család leg odafigyelőbb tagjából is versenyzőt csinál: minden kanyar egy driftpálya íve, az egyenesek pedig a kifutópályák. És otthon vár a meglepetés.

A modernkor családi versenyautója a BMW M5-ös modellje a maga 600 lóerős teljesítményével, amely mellé 748 Nm társul, így könnyedén katapultál 3,4 másodperc alatt százra, míg végsebessége az M Driver’s Package csomaggal 305 km/óra.

Ez pedig nem csak a férfiak, de a gyengébb nem képviselőinek figyelmét is felkeltheti, pláne, ha a családi autóról van szó, amelyet nem csak apu használ. A mai világban már az sem lehetetlen, hogy míg apa otthon tesz-vesz, addig anya délután ötkor a munkát letéve pásztázza végig kedvenc – M kiegészítőkkel teleaggatott – szuperszedánját.

Ezt követően a hazavezető út már maga a móka, tele csúszkálásokkal és padlógázos gyorsulásokkal, amit a 4.4 literes V8-as duplaturbó aggregát gyönyörű hanggal honorál. Ez idő alatt a gyermek otthon játszik a kettővel korábbi generációs testvérmodellel – az 507 lóerős E60 M5-tel – majd a hazaérkezéskor láthatjuk, amint egy 400 paripás E39 M5 parkol a kétbeállós garázsban. Hát mi ez, ha nem egy M5 szerető család?