2018. április 08. 16:06   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

10,7 millió forintért lehet részt venni a Rolls-Royce olasz túráján

A legtöbb embernek egy családi vakációra sincs ennyi spórolt pénze, annak azonban, akinek van egy brit luxusautója, minden bizonnyal nem fájó kiadás a cég által megszervezett olaszországi kirándulásra benevezni tele különleges programokkal.

Mindig voltak és lesznek is a világon olyan gazdag emberek, akiknek semmit nem jelent a pénz, így a legfényűzőbb lakásban élhetnek, a legújabb ruhákban járhatnak és a legdrágább autókat birtokolhatják. Ám nem minden a drágaság, ha nincs mögötte PR.

Ezért is lehet benevezni a Rolls-Royce 42 167 dollárt, azaz mintegy 10,75 millió forintot kóstáló „Journey Into Luxury” (utazás a luxusba) nevű túrájára, amely Észak-Olaszország varázslatos vidékére kalauzolja el a tehetős és kíváncsi tulajdonosokat

A május 24. és 28. között megrendezésre kerülő program Velencéből indul, ahol a gondolázást követően este a város legidősebb színházában nyílik lehetőség a Verdi féle La Traviata megtekintésére. A következő napon az olasz divattal ismerkedhetnek meg a résztvevők a Bottega Veneta jóvoltából. Ezután a Garda- tó közelében található Ristorante Oseletának köszönhetően kényeztethetik ízlelőbimbóikat, amit egy helikopteres bemutató túra követ a tavakkal tűzdelt, mesés tájon. A repülést a Comói-tónál fejezik be az érintettek, ahol a The Grand Hotel Villa d-Estében megrendezésre kerülő Concorso d’Eleganza luxusrendezvénye lesz megtapasztalható első kézből.

Mivel tavaly egy 13 millió dolláros – Sweptail – modellt mutatott be a márka, idén is hasonlóra számíthatunk, de a program ezen részét egyelőre homály fedi. Az utolsó napon a vendégek kipróbálhatják a Rolls-Royce-ok legújabb típusait, illetve motorcsónakos túrán is részt vehetnek, amely végén a Locanda dell’Isola Comacina nevű étteremhez viszik át őket, ahol a záróvacsorával és tűzijátékkal fejeződik be az álomkirándulás.