2018. április 14. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Így gyalázhatjuk meg ostobaságunk miatt összetört BMW-nket – videó

Egy BMW M4 kabrió tulaja megpróbálta tartani az iramot egy Lamborghini Huracánnal, ám az autópályára felvezető kanyarban besokallt, és az árokban végezte. Erre jött az extra erős ragasztószalag, majd visszakerült a hátsó lökhárító a helyére.

Talán elég lett volna valami kevésbé erős, vagy szimplán nem hátul hajtó autó az M4-es BWM vezetőjének, akin most a fél internet röhög.

Történt ugyanis, hogy egy hollandiai autós találkozó végén egy Lamborghini Huracánt, majd az őt követő, szóban forgó bajor kabriót kapta lencsevégre a tömegben valaki, ahogy nem épp lassan elkezdtek távolodni. Ám mielőtt kiment volna a képből, az utolsó pillanatban lehetett látni, ahogy mustárszínű 431 lóerős járgány lesodródik az árokba.

És mint azt tudjuk, ha valamit nem lehet megjavítani szigetelőszalaggal, kalapáccsal vagy egy kis kenőanyaggal, az javíthatatlan. A következő képeken már a rögtönzött szerelésnek lehetünk szemtanúi: így került elő a fekete ragasztószalag, amivel visszatették a hátsó lökhárítót a helyére, majd, amikor azt hitték, hogy végeztek, kiderült, az első lökhárító alja is leszakadt, ezt a sérült szénszálas elem eltávolításával oldották meg, így szabaddá vált az út a pórul járt páros előtt…